Interim ProjectbegeleidingNaast de dagelijkse werkzaamheden worden binnen bedrijven vaak projecten opgestart die door hetzelfde personeel moet worden uitgevoerd. Het kan efficiŽnter zijn tijdelijke krachten in te huren om projecten te begeleiden. Dit kan ook gelden tijdens bedrijfsuitbreidingen, verhuizingen, reorganisaties en opstarten van nieuwe afdelingen.

Kragtwerk verzorgt de ondersteuning van de projectleider en/of het projectteam en neemt de volgende werkzaamheden voor haar rekening:
Afspraken inplannen, agendabeheer, e-mail opvolging en afwikkeling, organiseren workshops, verzorgen van interne en externe communicatie, budgetbewaking, vastleggen besluiten en conclusies, gegevensbeheer, acties bewaken, initiŽren evaluaties en alle overige voorkomende ondersteunende werkzaamheden oftewel Ďondersteuning op maatí.

Kernwoorden om goed te kunnen functioneren in een projectteam: goed kunnen samenwerken en plannen, goed kunnen omgaan met deadlines en assertief, zelfstandig, pro-actief, communicatief en flexibel zijn.


 
image